rok-kronaveter
slika: twitter

Nekulturno, oz. lahko bi rekli kar pobalinsko so se navijači ljubljanske Olimpije poslovili od njihovega najboljšega igralca, kiateremu se mu je pri zeleno-belih iztekla pogodba, Roka Kronavetra. Napis Green Dragonsov: “Krona spizdi”, pove več, kot dovolj.

 

Kaj so zapisali Green Dragonsi?

Sicer pa so z zapisom na svojem facebook profilu z naslovom: “Krona žabar spet ni razočaral,” prelili olje na ogenj ob zaključku nogometne sezone.

Gren dragonsi so zapisali: “Znano dejstvo je, da Dragonsi bolj kot gole, cenimo pravo vrednost ljudi, ki nosijo naš dres. Pravih, takšnih, ki naš klub spremljajo goreče tudi, ko se borijo v dresih drugih klubov je v zadnjih letih kar nekaj. Na drugi strani pa so »profesionalci«, katerih največji domet je provinca. Takšni, ki zaradi lastne omejenosti v glavah ne pridejo v ekipo moštva in potem iščejo na gostovanju kino dvorano. Takšni, ki ob spremljavi dvojnega Jägermaistra odkrito govorijo o resnični ljubezni do Olimpije, kmetih v Mariboru, pijancu Zahoviču in čez noč postanejo glavni igralci Maribora in idoli tribun v Ljudskem vrtu. Potem pa je tukaj Rok Kronaveter, ki ga pravi navijači Olimpije nismo začutili že od prvega dne, ko je prišel v sveti klub. Lahko bi dal še 20 golov za naslov prvaka, lahko bi bil daleč najboljši igralec Olimpije, pa to še vedno ne spremeni dejstva, da je bil eden najbolj nepriljubljenih nogometašev Olimpije v celotni zgodovini.”

Ostri odzivi Mariborčanov. Objavljamo nekatere:

Sandi Ževart končno se bo lahko Kronaveter veselil doseženega gola tudi na večnem derbiju…😂😂😂
Marjan Urh Sem navijač Olimpije ampak kar se je z njemu dogajalo ko je bil 2 ali 3 na odstrel uprave kar ste mu delali vi Green dregonsi ja a ni čudno da je odšel. Če pa smo realni brez njega nebi bilo pokalov. KRONA HVALA ZA VSE PA SREČNO IN UPAM DA TE BODO V MB ZNALI VELIKO BOLJ CENITI KOT SMO TE PA MI. HVALA
Robi Ducman Ene navadne picke ste. Brez njega bi vi kurac kaj osvojili. To je vasa zahvala igralcu ki vas je reseval! Raje pizdite na nesposobnega mandarica ki pojma nima o fuzbalu!
Tadej Strmčnik Brez korone povohali nebi naslova 😉
Grega Šerc Leto nazaj pa ne duha, ne sluha o takih izjavah! Takrat pa je bil bog in batina za vas… Maske so padle… Žabarčki nehvaležni. Lahko bi bli veseli, da vas je štajerc vlekel iz dreka nekaj let!
Blaz Novak V celotni zgodovini pravte😁 ksne zlo dovge zgodovine ravno nimate no. Se polnoletni niste😂 Prava olimpija je ze zdavnaj pokopana. Za novo je pa sigurno ravno Rok naredu najvec. Brez njega ne bi blo nobenega naslova. Mi ga bomo z veseljem sprejeli😁
Sandi Ževart Upam, da v naslednjih sezonah Olimpiji nasuje vsaj 10 golov…
Klemen Novak Bodite hvalezni za vse kar je naredil in recite hvala
Damijan Zadravec Brez Krone bi zdaj bili v 2 ligi..
Boris Fras Zabarji v kot jokat. S tem sestavkom ste pokazali kolikšen je vaš IQ. Res ste bedni. Očitno je megla naredila svoje.

Je pa NK Maribor objavil tudi prvi intervju z Rokom Kronavetrom v vijoličnem dresu:

Pa srečno Rok Kronaveter in dobrodošel doma, mu kličemo iz uredništva e-Maribor!

M.G.