Grozil novinarju Bojanu Požarju in fasal prijavo na policijo!

Bojan Požar - planet tv
slika: Facebook profil Bojana Požarja

Po članku, v katerem je Požareport je razkril kako Dejan Jefim, predsednik Sindikata taksistov pri SDPZ ter solastnik in direktor družbe Ne-Informatika, “pumpa” slovenske taksiste, je prišlo tudi do groženj novinarju.

Grozili novinarju Bojanu Požarju

Medtem ko levosučni mediji vpijejo, kako jim Janez Janša krati medijsko svobodo, pa nasprotno od tega, tisti, ki so proti vladi grozijo neodvisnemu novinarju Bojanu Požarju.  Po tem, ko je Požar pisal, kako Dejan Jefim, predsednik Sindikata taksistov pri SDPZ ter solastnik in direktor družbe Ne-Informatika, “pumpa” slovenske taksiste pred “izkoriščevalskim” Uberjem, da mu pomagajo pri ohranjanju monopola nad digitalnimi platformami, je bil deležen visoke stopnja žaljivosti, primitivizma in spremljajočih bizarnih političnih etiketiranj.

Na novinarja se je žaljivo spravil tudi oseba s twitter profila Igor Vozel, ki je očitno eden tistih, ki zagovarja ubijanje in žalitve. Na njegovem profilu poleg blatenja vlade najdemo tudi zapis SMRT JANŠIZMU in BANDA SDS.

Ravno ta Twitter uporabnik po eni strani govori kako so njegove stare starše pregnali fašisti iz Benečije, mamo pa deportirali nacisti v delovno taborišče, po drugi strani pa bi ta isti človek privoščil smrt “janšistom” torej več, kot 35.000 članom Slovenske demokratske stranke in vsaj še 2x toliko podpornikom?

Si je pa zato za zaradi groženj Bojanu Požarju prislužil tudi prijavo na policijo.

Torej kdo komu grozi in odvzema medijsko svobodo?

PM

VREME

Maribor
delno oblačno
77%
1km/h
28%
20°C
21°
19°
20°
Thu
21°
Fri
19°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.