Igor E. Bergant je na tviterju doživel pravi pogrom. Poglejte te odzive!

slika tweeter, (fotomontaža)

Včeraj se je na TV Slovenija spet zgodilo nekaj neverjetnega. Ob zaključku TV dnevnika je nekaj zaposlenih ponovno prišlo v studio in zmotilo zaključek dnevnika. V vodstvu RTV Slovenija obžalujejo, da je del zaposlenih včeraj osrednjo informativno oddajo izkoristil za lastno agitacijo oziroma promocijo svojih idej.

Kot je na tweeterju  zapisal novinar Bojan Požar, novinarji in vsi drugi zaposleni na javnem zavodu RTV Slovenija so zgolj in samo najeta delovna sila, ki jo plačujemo davkoplačevalci. Plačujemo jih pa zato, da delajo program, v skladu s PPN-ji, nič drugega.  Tega pa se očitno ne zaveda njihov voditelj Igor E. Bergant, ki se ima za nekakšnega “vodjo” upora. A njegovi sledilci na družbenem omrežju niso stopili ravno njemu v bran. Tako je zapisal: “Sodelavci Informativnega programa TV Slovenija – Vodstvo RTV-ja grozi z disciplinskimi ukrepi in priložil sliko vdora delavcev v Dnevnik na RTV?”

Vsuli so se ne preveč prijazni zanimivi komentarji

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
5.1km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.