Igor Lukšič, žaljivo nad SDS. “To je najbolj brezobrazna stranka!”

Igor Lukšič, zajem slike (POP TV)

Po tem, ko je v soboto stranka SDS, kot najmočnejša politične stranka v Sloveniji praznovala 35 let svojega delovanja, je očitno to nekdanji levičarskim veljakom to šlo močno v nos.


Najmočnejša in najbolj priljubljena stranka v državi – Slovenska demokratska stranka, je v soboto 17. februarja praznovala svoj 35 rojstni dan. Športna dvorana v zavodu Antona Martina Slomška v Mariboru je pokala po šivih in vzdušje na akademiji stranke je bilo zares prijetno.

A nekaterim levičarskim veljakom, katere so volivci že zdavnaj zapustili, je taka velika, gala prireditev očitno šla v nos marsikateremu levičarju, saj takega množičnega srečanja, zagotovo danes ni sposobna pripraviti nobena politična stranka. Še najmanj pa Socialni demokrati, kateri je nekoč pripadal Igor Lukšič. No danes se le-ta pojavlja v javnosti le še na različnih televizijskih postajah, kot komentator političnega dogajanja.

Tokrat pa je Lukšič šel očitno čez mejo dobrega okusa. Stranko SDS je namreč označil za najbolj brezobrazno in nemoralno stranko. Očitno gre, glede na Lukšičeve izjave, Socialnim demokratom res za nohte?

(video: 24ur zvečer)

VREME

Maribor
oblačno
71%
1.5km/h
100%
9°C
12°
8°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.