Imamo slike s Črne na Koroškem. Tako je trenutno stanje!

Dobra novica današnjega dne je, da Črna na Koroškem ni več odrezana od sveta, utrdili so makadamsko cesto iz Šoštanja.

V Črni deluje tudi zelo pomemben Zračni most, na razpolago pa je šest helikopterjev, tri policijske in tri od Slovenske vojske, je na novinarski konferenci povedal poveljnik civilne zaščite Srečko Šestan. Nujna oprema, gorivo, hrana in drugo do odrezanih krajev pridejo po zraku brez težav, je zatrdil.

Kot je sporočila Slovenska vojska, so dopoldne helikopter in gorski reševalci z vitlanjem iz stanovanjske hiše rešili huje poškodovanega starejšega občana. Skozi okno so vstopili v hišo, ga imobilizirali, odstranili okna, moškega spravili na bager, od koder so ga dvignili na helikopter in odpeljali v bolnico. Na območju je sicer spet začela delovati mobilna telefonija, kar pomeni veliko pridobitev za prizadete ljudi.

Tako pa izgleda Črna na Koroškem danes. Na facebook skupini Neurje.si, je slike iz Črne objavila Janja Kašnik

Je bilo pa včeraj v Črni veliko slabe volje, ker je v Črno odpotoval obrambni minister Marjan Šarec, kajti ljudje so pričakovali, da bodo namesto njega, dobili hrano in pijačo. No ta je prišla nato v Črno z naslednjim poletom.

Srečno Koroška!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.