In osmoljenka, Večerovega soočenja je… Lidija Divjak Mirnik

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

Danes je potekalo prvo t.i. Večerovo soočanje mariborskih kandidatov, katerega se je udeležilo 9 kandidatov za poslance iz Maribora.

Večer je preko, očitno, nekega svojega ključa na soočenje pred parlamentarnimi volitvami povabil 9 strank, oziroma njihovih mariborskih kandidatov. Nastopili so: Lena Grgurevič (Gibanje Svoboda), Dejan Kaloh (SDS), Franjo Trček (SD), Borut Osonkar (Levica), Lidija Divjak ​Mirnik (LMŠ), Bernard Memon (NSi), Andrej Rajh (SAB) in Franc Kangler (Povežimo Slovenijo). Vsa, več ali manj znana mariborska politična imena, razen mogoče Lene Grgurević, ki včasih sploh ni vedela kaj govori, oziroma se je preprosto izgubila med listi, oziroma svojimi zapiski.


Je pa zanimivo, največja osmoljenka tega soočenja je po oceni našega uredništva zagotovo Lidija Divjak Mirnik, katera na soočenju ni pozabila niti v enem stavku udrihati čez vlado. A tudi kot Mariborčanka se ni kaj dobro izkazala V enem stavku je celo Maribor bcelo primerjala z greznico?

Povezovanje Maribora z greznico v enem stavku, pa bi Lidijo Divjak Mirnik lahko stalo tudi mandata poslanke v državnem zboru,” je dejal aktualni poslanec Dejan Kaloh.

Za zaključek pa še ena iz cvetk Lidije Divjak Mirnik, kateri dvig povprečnin za občine očitno ni preveč všeč. Pri pri tem pa podpira izjave združenja mestnih občin Slovenije, katere predsednik je Zoran Jankovič.

VREME

Maribor
jasno
95%
0.5km/h
2%
19°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.