INCIDENT! Na tekmi 3. SNL v Škofja loki, napad na nogometaše!

slika: Sobota.info

Neverjetno,, a resnično! Kaj se je dogajalo na tekmi med NK Škofja loka in MNK Izola? Kot poročajo številni mediji, se je zgodil brutalen napadna nogometaše. Kar trije so bili poškodovani.

Incident v tretji slovenski nogometni ligi

Škofjeloški policisti so včeraj zvečer obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru na nogometni tekmi. Glede na zbrana obvestila so bili udeleženi navijači in lažje poškodovane tri osebe. Policisti dogodek obravnavajo kot kaznivo dejanje, vodijo pa tudi postopek zaradi suma kršitve predpisov s področja javnega reda na strani kršiteljev. so sporočili iz  PU Kranj. 

Sporočamo, da je bilo gostovanje v Škofji Loki zaradi grozovitega napada na našo ekipo in navijače prekinjeno. Razlogi kriminalnega dejanja, v katerem so bili trije nogometaši MNK Izola poškodovani, ostajajo neznani. Več informacij sledi,” so zapisali na Facebook strani MNK Izola.

Gostitelji srečanje, NK Škofja Loka je podal naslednji zapis; “Na včerajšnji tekmi med NK Arol Škofja Loka in MNK Izola je prišlo do nesprejemljivega incidenta. Kljub vsem izpolnjenim organizacijsko-varnostnim zahtevam, je v zadnjih minutah tekme prišlo do nasilja med navijači gostujočega moštva in neznanimi osebami, ki pa niso v nikakršni vezi z domačim klubom. NK Arol Škofja Loka ostro zavrača vsakršno nasilje in poziva vse navijače in “navijače”, da svojih nesporazumov ne rešujejo na plečih klubov, ki spoštujejo in imajo radi nogomet ⚽️

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.