Intervju Marjana Šarca. Video, kateremu se danes smeji vsa Slovenija.

burkež marjan šarec

Nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec se vedno bolj zapleta. In ob poslušanju njegovega intervjuja se vse bolj zdi, da popravni izpiti na srednji šoli niso iz tete izviti.

Floskule in neumnosti Marjana Šarca

Nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec, se še vedno ni pomiril ob dejstvu, da je bivši. Bivši župan, bivši predsednik vlade in če bo še naprej govoril neumnosti v stilu Serpentinška, bo očitno tudi bivši predsednik lastne stranke. Jani Moderendorfer, Brane Golubovič in Tina Heferle so imeli še kako prav, ko so Marjanu dejali: “Marjan nehaj!”

“Če je mene, Marjana Šarca volilo toliko in toliko ljudi, zato, da bom namesto njih hodil v Državni zbor, se kregal ali vršil svojo nalogo, potem moram to nalogo vršiti. Ko bo pa, te vlade ne bo več, ko bomo imeli spet normalno demokracijo, takrat se bom pa spet normalno in kulturno vedel…” Je dejal Marjan Šarec v enem izmed intervjujev. Govoril je o tem, kakšen bi moral biti pravi kristjan, klatil je neumnosti o mehkužništvu, Predsednika republike pa je označil, kot na pol kuhan puding.”

Zagotovo najslabšo predstavo Marjana Šarca med intervjuji si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.