Islamisti pred slovenskim veleposlaništvom vzklikali Alahu?

Norost ponorelega sveta, predvsem ponorelih slovenskih levičarjev, ki se za vsako ceno trudijo umazati ime Slovenije in slovenske vlade v svetu. Še bolj pa bode v oči dejstvo, da temu nasedajo tudi drugi narodi nekdanje Jugoslavije.

PRED SLOVENSKIM VELEPOSLANIŠTVOM SO VZKLIKALI ALAHU

V Sarajevu je pred nekaj dnevi pred veleposlaništvom republike Slovenije, protestirala skrajna bosanska politična grupacija “Vjera, narod, država”, ki je glasno vzklikala “Bosna! Država! Alahu Akbar!” Ob tej priložnosti je spregovoril hrvaški politični aktivist Marijan Knezović, ki je komentiral dogajanje pred slovenskim veleposlaništvom in ga primerjal s podobnim dogodkom izpred let pred veleposlaništvom ZDA, ko je nekdo s kalašnikom streljal na poslopje ameriške zgradbe.

Edino kar je manjkalo za popoln okus radikalizma v primeru protesta pred slovenskim veleposlaništvom, je bilo orožje,” je pojasnil Knezović. Po njegovem prepričanju je naravnost neverjetno, da nekdo, pred veleposlaništvom neke države, še dandanes protestira s takšnimi gesli. Ob tem se je vprašal kako bi bilo, če bi se Hrvati pojavili pred ambasado ene od muslimanskih držav in vzklikali “Slava tebi Kristus!” 

Poleg vzklikanja Alahu pa je bilo slišati tudi pozive naj “Bosanci” zapustijo Slovenijo. No mogoče bi se pa pri tem pozivu lahko celo strinjali s protestniki.

PM

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.