Italijanska televizija razkrila razvrat v diskotekah na Hrvaškem!

slika: Maribor.info

Zabave in nočno divje nočno življenje v hrvaških klubih soi krivi za širjenje koronavirusa pri Hrvatih in tudi pri nas. čeprav se Hrvatje sprenevedajo, pa je italijanska televizija posnela dokaz.

Dokaz o razvratnih zabavah na Hrvaškem

Zaradi ‘koronazabav’ v hrvaških klubih so zaskrbljeni tudi Italijani, ki se še zelo dobro spomnijo, kako so trpeli v prvem valu epidemije. V Italiji so v petek zabeležili 574 novih okužb, številni od teh primerov so uvoženi primeri iHrvaške. Italijanska televizija Rai Uno je v svojem dnevniku TG1 objavila prispevek o nočnem življenju na Hrvaškem in razkrila hrvaške laži, da nočni klubi ne obratujejo.

(Prispevek je v italijanskem jeziku)

Mladi, ki jih je italijanska televizija anketirala na Pagu, so še dejali, da jih ne skrbi okužba s koronavirusom. Dejali so, da za mlade ni nevaren in jih ne bo ubil. Takšno razmišljanje pa mnoge razburja v strahu, da se bo v prihodnjih dveh tednih, ko se bo z letovanj v domovino vrnilo veliko Italijanov, število na novo okuženih drastično povečalo.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
5.1km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.