Izkrivljena dejstva in potvarjanje resnice! Oglejte si to poročanje RTV!

RTV
slika je simbolna

Nacionalna televizija se spreminja v pravo trdnjavo politbiroja poročanja, ki smo ga bili vajeni iz časov komunizma. Postali so pravo lovišče lažnih novic.

Potvarjanja dejstev nacionalne televizije

Nova 24 TV razkriva,kako so podpornike Janševe vlade obsodili, da so napadli Ivana Galeta, čeprav so le ob strani mirno stali. Očitno pa so krivi že zato, ker so nosili majice, da podpirajo Janševo vlado, medtem ko je Galetu povedal svoje čisto nekdo tretji.

V Izoli se je zgodil manjši incident, ko je eden izmed opazovalcev protesta verbalno napadel Ivana Galeta in ga ob tem odrinil, to pa je izkoristila nacionalna televizija za obračun z vlado Janeza Janše in njegovimi podporniki. Objavili so namreč posnetek, ki ga lahko pogledate spodaj, ob tem pa je bilo rečeno, da je skupina treh moških z majicami Podpiram vlado JJ grdo spravila tako na Ivana Galeta kot tudi na ekipo novinarjev.

Vendar, gre le za še eno v nizu manipulacij, laži in zavajanj s strani nacionalne televizije. Na to je opozoril Davorin Kopše, ki je na Twitterju zapisal: “Eugenija Carl in RTV Slovenija ogabno lažejo. Podporniki vlade so se na protestu v Izoli obnašali več kot dostojno.” Temu priča tudi fotografija, ki TRV postavlja na laž!

 

Le kdo je ob tem lahko še sveto prepričan, da potrebujemo nacionalno televizijo, ki jo plačujemo vsi naročniki električnih priključkov? SRAMOTA!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.