IZREDNA NOVICA! Ministrica Bobnarjeva bo podala odstopno izjavo!

slika, družbena omrežja

Ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar je v pismu predsedniku vlade Robertu Golobu zapisala, da bo po vrnitvi iz Bruslja podala odstopno izjavo.

Zagotovo ena najslabših ministric za notranje zavede, kar jih je imela Slovenija, sploh ni vedela zakaj je tam. Ne samo da je odpisovala kazni kršiteljem JRM, ampak se je lotila odstranjevanja tehničnih ovir na meji. Zato da lahko migranti neovirano vstopajo v našo državo. Interpelacijo v parlamentu je prestala. A nesoglasij z Golobom očitno ne!

Da obstaja možnost menjave na čelu ministrstva za notranje zadeve, je postalo jasno po tistem, ko Bobnarjeva ni uspela s predlogom za imenovanje Boštjana Lindava za generalnega direktorja policije s polnim mandatom. Ob tem je namignila na politične pritiske na policijo. Bobnarjeva je namreč v izjavi za medije pretekli petek poudarila, da se mora politika končati pred vrati generalnega direktorja policije. Napovedala je, da bo na tem stališču vztrajala, četudi jo bo to stalo ministrskega mesta. Piše Siol.net

A kadrovanje po Golobu se nadaljuje, tudi za ceno “trupel”. Čakamo da odpade tudi vodja!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA