Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

IZREDNA NOVICA! NEURADNO! Ustavno sodišče zadržalo izvajanje Golobovega zakona o RTV

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Na mizi Ustavnega sodišča se je znova znašla pobuda za oceno ustavnosti novele Zakona o Radioteleviziji Slovenija s predlogom za začasno zadržanje, ki ga je vložilo več vodilnih na zavodu, s prvopodpisanim predsednikom programskega sveta Petrom Gregorčičem. Piše portal 24ur.

Po neuradnih informacijah časopisa Delo se je podpora na Ustavnem sodišču nagnila v podporo zadržanja novele Zakona o RTV Slovenija. To naj bi podprlo pet sodnikov, trije pa naj bi bili proti. Po naših neuradnih informacijah so glas v podporo zadržanju izvajanja zakona dali predsednik sodišča Matej AccetoMarko ŠorliKlemen Jaklič, Rajko Knez in Rok Svetlič. Proti zadržanju pa so bile sodnice Špelca MežnarKatja Šugman Stubbs in Neža Kogovšek Šalamon.

Podatki so še neuradni!

video: POP TV / 24ur

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
14°
12°
14°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.