Izredna novica! Predsednik Ukrajine in predsednik vlade Grčije, za las ušla smrti?

slika je simbolna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Med današnjim srečanjem ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega in grškega premierja Kirakosa Micotakisa v Odesi na jugu Ukrajine so odjeknile eksplozije.

V Odesi na jugu Ukrajine so danes v bližini konvoja vozil, v katerem sta bila ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski in grški predsednik vlade Kiriakos Micotakis, odjeknile eksplozije.


“Kmalu zatem, ko sva se usedla v avtomobile, sva zaslišala veliko eksplozijo. /…/ Slišali smo zvok siren in eksplozije, ki so odjeknile v naši bližini. Nismo imeli časa, da bi prišli v zaklonišče,” je na novinarski konferenci povedal Micotakis in izkušnjo označil za “zelo intenzivno”. “Res je drugače brati o vojni v časopisih kot slišati jo na lastna ušesa, videti na lastne oči,” je še dodal. Voditelja sta tako za las ušla smrti.

“Lahko vidite, s kom imamo opravka. Vseeno jim je, kje napadejo,” pa je poudaril ukrajinski predsednik. Čeprav ta po poročanju CNN pogosto obiskuje tvegana območja – v več kot dveh letih je prav tako že sprejel na desetine svetovnih voditeljev, pa je današnja izkušnja verjetno njegovo najbližje srečanje z vojno. Piše portal N1.[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUyMGRhdGEtbWVkaWEtbWF4LXdpZHRoJTNEJTIyNTYwJTIyJTNFJTNDcCUyMGxhbmclM0QlMjJlbiUyMiUyMGRpciUzRCUyMmx0ciUyMiUzRSVFMiU4MCVCQyVFRiVCOCU4RiVGMCU5RiU4NyVCNyVGMCU5RiU4NyVCQSVGMCU5RiU4NyVCQSVGMCU5RiU4NyVBNkElMjBwb3dlcmZ1bCUyMGFycml2YWwlMjBpbiUyME9kZXNzYSUyQyUyMHdoZXJlJTIwdGhlJTIwUHJpbWUlMjBNaW5pc3RlciUyMG9mJTIwR3JlZWNlJTIwd2FzJTIwc3VwcG9zZWQlMjB0byUyMGFycml2ZSUyMHRvJTIwbWVldCUyMHdpdGglMjBaZWxlbnNreSUzQ2JyJTNFJTNDYnIlM0VBY2NvcmRpbmclMjB0byUyMFVrcmFpbmlhbiUyMHRlbGVncmFtJTIwY2hhbm5lbHMlMkMlMjBhbiUyMGV4cGxvc2lvbiUyMG9jY3VycmVkJTIwaW4lMjBPZGVzc2EuJTIwR3JlZWslMjBtZWRpYSUyMHJlcG9ydCUyMHRoYXQlMjBHcmVlayUyMFByaW1lJTIwTWluaXN0ZXIlMjBLeXJpYWtvcyUyME1pdHNvdGFraXMlMjB3YXMlMjBzdXBwb3NlZCUyMHRvJTIwYXJyaXZlJUUyJTgwJUE2JTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnQuY28lMkY5Q3JmV2QxbFVtJTIyJTNFcGljLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGOUNyZldkMWxVbSUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZwJTNFJTI2bWRhc2glM0IlMjAlRDAlQTIlRDAlQkUlRDAlQjElRDAlQjglMjAlRDAlQjAlRDAlQjklRDAlQkUlRDAlQjQlRDAlQjUlRDAlQkIlRDAlQjUlMjAtVGJveSVGMCU5RiU4NyVCMyVGMCU5RiU4NyVBQyVGMCU5RiU4NyVCNyVGMCU5RiU4NyVCQSUyMCUyOCU0MFRvYmlBeW9kZWxlJTI5JTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnR3aXR0ZXIuY29tJTJGVG9iaUF5b2RlbGUlMkZzdGF0dXMlMkYxNzY1MzcwNzk5MTk0NTkxNjg0JTNGcmVmX3NyYyUzRHR3c3JjJTI1NUV0ZnclMjIlM0VNYXJjaCUyMDYlMkMlMjAyMDI0JTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmJsb2NrcXVvdGUlM0UlMjAlM0NzY3JpcHQlMjBhc3luYyUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGcGxhdGZvcm0udHdpdHRlci5jb20lMkZ3aWRnZXRzLmpzJTIyJTIwY2hhcnNldCUzRCUyMnV0Zi04JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.