Izredna novica. Predsednik ZDA v Kijev ob zvokih siren za zračni napad

zajem slike

Ameriški predsednik Joe Biden je nepričakovano obiskal ukrajinsko prestolnico Kijev, poroča BBC. Sicer se je o njegovem obisku ugibalo že nekaj ur, saj so ob meji z Ukrajino opazili prisotnost ameriških varnostnih in zračnih sil, skozi Kijev pa se je vila dolga kolona vozil.

Med njegovim obiskom so se oglasile sirene, ki opozarjajo pred zračnimi napadi. V ruskem obstreljevanju v regiji Herson so nastradali civilisti, pet je bilo ranjenih, med njimi trije otroci. Na območjih regije Dnipropetrovsk sta bili ranjeni dve osebi. Rusi naj bi s težkim topništvom obstreljevali tudi druge občine, v Mirovem je bilo tako poškodovanih več stanovanjskih stavb, plinovodov in električnih omrežij. Predsednik Macron je za francoske medije pojasnil, da cilj Francije nikoli ni bil zatreti Rusijo, temveč samo pomagati k zmagi Ukrajine.

slika; družbena omrežja

video: facebook, twitter

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.