IZREDNA NOVICA! V Kamniku voda odnesla človeka. Komenda pod vodo! Sirene za nevarnost!

Prizadeta Kamnik in Komenda, slika facebook

Občina Kamnik je zagotovo ena najbolj prizadetih občin ob včerajšnjih poplavah. Spletni portal Kamnik.info poroča celo o smrtni žrtvi.

Po informacijah portala Kamnik.info naj bi današnje poplave na Kamniškem namreč terjale tudi človeško življenje, saj naj bi, kot nam je bilo sporočeno, voda odnesla starejšo osebo na območju Bistričice oz. Zakala. Gasilci in druge urgentne službe so trenutno polno zasedene. V Kamniku so se oglasile tudi sirene za splošno nevarnost.

Zaradi poplav in zemeljskih plazov je večina cest na območju kamniške občine zaprtih in neprevoznih, razglašena je tudi splošna nevarnost, zato vam priporočamo, da se ne podajate na pot.

Izredne razmere so tudi v sosednji občini Komenda. Roman Koncilja, poveljnik Gasilske zveze Komenda, ki je pod vodo, je razglasil izredne razmere, je občina sporočila na Facebooku. Z območja doline Ličnice v občini Medvode pa so se odločili evakuirati stanovalce. 

Več informacij s prizadetih krajev sledi..

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.