Jan Plestenjak s spodbudo za Slovence: “Skupaj bomo zmogli vse”

Jan Plestenjak, šarmantni glasbenik in lomilec ženskih src, je na družbenem omrežju ob seksi fotografiji s sončnimi očali zapisal globoke besede, ki dajo marsikomu misliti.

Spodbudne besede Jana Plestenjaka

“Počasi se prebujamo Slovenija … skupaj bomo zmogli vse! Vsem je težko, a mnogi so v res hudih stiskah! Ne bodimo sebični … in držimo skupaj,” so njegove besede vzpodbude, s katerimi se strinja več kot 1500 ljudi, toliko je namreč prejel všečkov za svojo objavo. Mnogi so njegove besede pozdravili tudi s komentarji, sedaj je res čas, da stopimo skupaj. Hvala Jan, ker nas bodriš!
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.