zastave sds
zastave sds

“Nikjer drugje v Evropi, nikjer drugje na svetu tako velik del opozicije v času epidemije ni tako razdiralno deloval kot v Sloveniji,” pravi predsednik vlade Janez Janša.

Članom SDS ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic!

Prvak SDS in premier Janez Janša je v pismu članom napovedal trdo delo  za uresničevanje koalicijskih zavez, enako pričakuje od partnerjev. Mehanizem usklajevanja ne dopušča soliranj, navaja. “Ko je odločitev sprejeta, ni sprejemljivo njeno rušenje ali krhanje s stranke Janez Janša.

Kot pravi Janša, v zadnjih tednih nestrpni posamezniki po lokalih in drugih mestih lepijo celo znake s prepovedjo vstopa članom SDS na javne površine. “Posnemajo nacionalsocialistične rjavosrajčnike iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ki so najprej oznanjali enake prepovedi proti Judom, nato pa so jih pošiljali v taborišča smrti. Levim fašistom, ki to danes počnejo v Sloveniji, in tistim, ki jim to omogočajo, sporočamo, naj se čim prej streznijo. Članom in podpornikom SDS, pa tudi nikomur drugemu v demokratični Sloveniji ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic,” je dejal Janša.

prepovedan vstop
Prepovedan vstop za SDS, Slika Twitter.

prepoved SDS salonu
prepoved za SDS, slika iz Celja / Nova24TV
“Nikjer drugje v Evropi, nikjer drugje na svetu tako velik del opozicije v času epidemije ni tako razdiralno deloval kot v Sloveniji. Ravnanja SD, LMŠ, SAB in Levice v tem času velike stiske zato ni mogoče označiti drugače kot sovražnega do domovine, naroda in države,” je navedel.

“SDS bo svojo vlogo najmočnejše politične sile v Sloveniji, ključne za stabilnost in razvoj države, odgovorno opravljala tudi v prihodnje,” je zaključil pismo članom Janez Janša.

PM