Janez Pogorelec: “NSi bi šla brez težav, po naslednjih volitvah, v levo vlado!”

Janez Pogorelec, slika Nova24TV

Kot bi neki hudič obsedel Novo Slovenijo. Očitno si želijo po naslednjih volitvah, no mogoče pa še v tem mandatu, oditi v levo koalicijo?

Saj ni res, pa je, bi lahko dejali ob zapisu Janeza Pogorelca, člana izvršilnega odbora Nove Slovenije (NSi), da bi njegova stranka šla v levo vlado. Tako levo vlado, kjer bi se teptala verska svoboda, kjer bi se blatilo mirne protestnike in se zaničevalo pomen matere in otroka? Tako vlado, kjer bi se ukinjalo pomen osamosvojitve, kjer bi se ukinjali prazniki? NSi bi šla v tisto levo vlado, kjer bi se na RTV-ju dogajale čistke? Tako levo vlado je imel v mislih Pogorelec?

Prav zanimivo bi bilo ob tem slišati volivce Nove Slovenije, kaj si mislijo ob objavi Janeza Pogorelca v katerem Pogorelec napoveduje, da bo njegova stranka šla v prihodnjo vlado, če bo šlo z SDS, a brez Janše. A če to ne bi bilo mogoče, bi šli brez težav tudi v levo vlado.

No, tako pa je prvak SDS Janez Janša na omrežju X nagovoril volivce Nove Slovenije (NSi).

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.