Janković presegel samega sebe. Za hišne preiskave obdolžil Janšo!

jankovič
Damijan in Zoran Jankovič, slika: Demokracija

“Obtožujem Janeza Janšo za to,  čeprav bo rekel, da nič ni vedel, da za vse velja isti zakon,” je dejal ljubljanski župan Zoran Janković.

Jankovič za hišne preiskave obtožil kar Janeza Janšo

So pa kriminalisti na Jankovićevem domu v Ljubljani pozvonili okoli 6. ure, ostali so do približno 9.30, nato so se odpravili še do butika Mije Janković. “Zame je bilo presenečenje, da tokrat niso potrebovali mene, ampak so preverjali posamezne račune pri soprogi,” je dejal začudeni Jankovič. “Po vseh teh preiskavah, kaj pričakujejo, da nisem preveč bister, da bi doma hranil papirje, če bi kaj bilo?” je današnje preiskave med drugim komentiral Janković. Povedal je tudi, da so kriminalisti obiskali njegovega sina Damijana Jankovića in njegovo partnerico Ursulo Gavish. Tudi tam so, je povedal, kriminalisti delo opravili korektno, piše portal N1.

A kot bi se delal norca, je Janković v svojem slogu za hišne preiskave obdolžil kar predsednika vlade in pravi, da se je s tem začela predvolilna kampanja. “Obtožujem Janeza Janšo za to, lahko je to naslov, čeprav bo rekel, da nič ni vedel, da za vse velja isti zakon,” je dejal Janković. Zadeva je po njegovem mnenju “šla čez mero okusa”, prav tako je menil, da je vladajoče “očitno strah novih volitev”.

Janković seveda ni nikoli nič kriv in je večno nedolžen? Oziroma, povedano drugače, kriv je bil do sedaj vedno nekdo drug.  Kajne Zoki? No tokrat je ljubljanski župan s svojimi nebulozami res presegel samega sebe in za današnje hišne preiskave obtožil kar Janeza Janšo. In Zoki, če bi zakon res veljal zakon za vse enako, kdo bi danes že sedel na Dobu?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.