Janša obiskal tudi Črno na Koroškem. Razmere so strašne.

Črna na Koroškem, slika, bralka portala e-maribor

Črno na Koroškem je obiskal tudi prvak opozicijske SDS Janez Janša. Kot je povedal za N1, so razmere v prizadetih krajih strašne.

Kraje, katere je nedavno divjanje voda po nevihtah prizadelo, obiskujejo tudi člani Slovenske demokratske stranke., ki na terenu tudi dobesedno pomagajo. Tako je predsednik največje stranke v državi, Janez Janša obiskal tudi Črno na Koroškem.

 “Videl sem poplave leta 1990, leta 2012, Železnike leta 2007, vendar česa takega še ne,” je za N1 povedal Janša. Kot je dejal, so razmere tudi drugod na terenu strašne.

Janša: “Ljudje bodo potrebovali pozornost, ki bo trajala toliko časa, dokler se prizadeti kraji ne vrnejo v prejšnje stanje,”

Prvak Slovenske demokratske stranke je bil s poslanci in člani stranke na terenu že v preteklih dneh, kjer so pomagali odstranjevati posledice.

video: portal N1

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.