Janša, se sprašuje: “Zakaj niste zaščitili včeraj posiljenega dekleta?”

slika je simbolna

Danes odmeva novica, da je bila včeraj v jutranjem času posiljena s strani migrantov še ena Slovenka. Policija, bi informacijo verjetno prikrila, če nebi urednik portala Spletni časopis Peter Jančič z vprašanji o posilstvu pritiskal na policijo.

Kot pravijo uradni policijski podatki, so do konca septembra migranti v Sloveniji (potrjeno) posilili 19 žensk, pred 14 dnevi še dve, včeraj se je zgodil še en napad. Pri tem je treba opozoriti, da policija o posilstvih in napadih nezakonitih migrantov posebej ne poroča. Če novinarji izvedo za kakšen primer, pa nato na policiji to potrdijo ali ovržejo.

Ob tem se je oglasil tudi predsednik največje politične stranke v državi, SDS, Janez Janša in zapisal: “Maroko je varna država. Tisti, ki odpira meje za take, je soodgovoren. Vas gledamo, Vlada RS. Še kdo verjame, da smo ob policiji “očiščeni janšistov” (beri: popolnoma podrejeni Golobu in globoki državi), pod to vlado  res varni?”

Sicer pa se je Janša spraševal, zakaj policija ni zaščitila ubogega posiljenega dekleta?

Prav zanimiva debata, pa je nastala v Šentjerneju, kjer so občinski svetniki zahtevali odgovore, kako bodo ob migrantih lahko prebivalci varni?

A dokler bomo imeli policijo, katere prioriteta je edino ta, da se očisti “janšistov” ne bo nič boljše?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.