Janša v Bovcu: “Bomo morali kmalu nositi majice z napisom: Podnevi sveti sonce, ponoči sveti luna?”

S srečanjem občinskih odborov na letališču v Bovcu se je danes začel 28. poletni tabor stranke SDS. Ki se bo danes nadaljeval v Lepeni.

Včeraj je bilo na letališču v Bovcu, pesto, kot že dolgo ne. Več 10.000 glava množica je prišla na srečanje odborov SDS iz vseh krajev Slovenije.  Zbrane je med drugimi nagovoril predsednik SDS Janez Janša, ki je izpostavil po njegovih besedah napačne odločitve aktualne vlade in krizo vrednot v slovenski družbi.

“Potrebujemo koalicijo zdrave pameti. Za mizo vidim nekaj mladih z majico “obstajata samo dva spola”. Če bi mi 10 let nazaj nekdo rekel, da bomo morali nositi majico s takšnim napisom bi mislil, da je kolega nekaj preveč popil. Danes je to potrebno in očitno to ni zadnji tak napis. Kmalu bo očitno treba nositi napis “podnevi sveti sonce, ponoči sveti luna”.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.