Janša zabrusil Klakočarjevi: “Danes nihče ni več varen pred posvojitvami!”

Urška Klakočar Zupančič in Matej Tonin, slika družbena omrežja

Odkar je predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ne mine dan, da nebi bila tako ali drugače na vseh mogočih družbenih omrežjih. Če ne zaradi afer pa zaradi njenih provokacij ali zapisov.

Urška Klakočar Zupančič očitno še vedno misli da je “frajerka” in da se ljudje smejijo njenim neumnim obnašanjem in nebulozam, ki jih je cel kup.  Tudi pri zadnji njeni objavi, je očitno mislila, da se ji bodo ljudje smejali, pa se je tudi tokrat uštela. No če že ne poje, ne posvaja opic, se ne vozi s falkonom, če se ne pretvarja, pleše pred častno stražo, ne maha ljudem, kot angleška kraljica, pa rada objavlja na družbenem omrežju kakšno neumnost.  Z zadnjo objavo na Facebooku je mislila, kako bo zbodla prvaka opozicije, ko je ob fotografiji z Matejem Toninom zapisala: »Bolje v moji, kot v Janezovi družbi.« Kot je razumeti se zapis nanaša na prvaka SDS Janeza Janšo in dejstvo, da je bil Tonin v prejšnji vladi njegov zaveznik.

A kot je bilo pričakovati, ji Janša ni dolgo ostal dolžan in je Urško Klakočar Zupančič, takoj spustil na realna tla. Na twitterju ji je poslal hitro sporočilo: “Okusi se očitno hitro menjajo in danes nihče ni več varen pred posvojitvami.”  Urški (in Toninu) je očitno zaprlo usta?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.