zajem slike

Protestniki, znani kot petkovi kolesarski protestniki, se bodo danes po nekaj tednih premora znova odpravili na ulice, kot smo že včeraj poročali.

JAŠA JENULL VČERAJ POKASIRAL KAR SVE KAZNI

Tokrat so se kolesarji iz dvh koles spravili v štiri kolesa. Zaradi omejitev, ki prepovedujejo zbiranje na javnih prostorih, je protest proti vladi potekal v avtomobilih. Glavni frontmen protestov pa spet Jaša Jenull. Sicer pa so policisti na včerajšnjih protestih popisali kar 86 oseb.


Tokrat jo je Jaša Jenull kar zgledno odnesel a pokasiral dve kazni. Tudi tokrat zaradi kršitev vladnih odlokov in novo, zaradi napačnega uporabljanja signalnih luči. Kot po navadi se je pred svojo kamero ponovno spakoval.

Kaj je tokrat zmotilo Jenulla in njegovo levo kompanjo? Zmotil jih je šesti protikoronski zakonski paket. Ne vemo sicer ali je to paket pomoči gospodarstvu ali pa povišanje kazni za organizatorje zbiranja ljudi na javnih krajih v času, ko je to zaradi epidemije prepovedano. Protestniki so napovedali, da se bodo morebitnim kaznim uprli z vsemi pravnimi sredstvi. Piše portal Politikis.

Očitno je tisti Jašin “pujs”, kamor se zbirajo sredstva za prekrške vse bolj prazen!

PM