Jaša Jenull “zlizan” z levimi mediji? Zato misli da je edini, ki lahko dela proteste?

Jaša Jenull, slika Nova24TV

Sinček nekdanjega državnega tožilca, ki ga nihče ni nikoli poznal, razen da je dobival številne privilegije in se predstavljal kot neki silno pomemben režiser, Jaša Jenull je danes glavna “zvezda” protestov.

To seveda nikoli nebi bil, če mu ravno osrednji mediji nebi namenili polno pozornosti v medijih. Kot nekakšen goreč zagovornik pravičnosti, se je z vsemi sredstvi, seveda nelegalnimi boril proti vladi Janeza Janše. In še sedaj misli, da je edini, ki lahki komandira, kdo bo lahko protestiral in kdo ne.

Na zadnji napovedan protest ljudske iniciative upokojencev, so se tako grobo odzvali predstavniki leve civilne družbe, ki jih pogosteje videvamo v medijih. Tako je Jaša Jenull na Facebooku zapisal, da gre za »novo dno SDS«, češ da gre za »sprevržen poskus zlorabe upokojencev in civilne družbe«. Dodal je še, da so »ljudje spregledali« in da se SDS skuša skriti in se »celo predstaviti kot civilna družba«, glavna organizatorja pa naj bi bila člana SDS Pavle Rupar in Mojca Škrinjar.

In zakaj misli Jaša Jenull, da ima privilegij? To so spraševali tudi v oddaji Ura moči na Planet TV. Kaj je povedal Bernard Nežmah?

Sicer pa, ko smo že pri protestu, ki ga napoveduje iniciativa upokojencev, so ljudje ki napovedujejo protest res bližje desni politiki? Mogoče načeloma to drži, ampak so pa tudi Jenullovi bližje sedanji vladni garnituri. In zato je povsem nerazumno da se ljudsko iniciativo upokojencev diskvalificira kot državljane Slovenije z vsemi pripadajočimi pravicami saj dejansko protestirajo proti oblasti. Tisti Jenullovi, ki pa v vsakem drugem stavku opozarjajo, da proti Golobovi vladi ne protestirajo, v isti sapi pa ne znajo povedati, na koga sploh naslavljajo svoje zahteve. Kdo je tu bolj legitimen?

video: Planet TV

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
76%
1km/h
100%
1°C
2°
1°
-2°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA