Je Šarec storil kaznivo dejanje zlorabe uradnega položaja?

šarec

Na parketu predsednika vlade v odstopu, oz bolje rečeno poslanca Marjana Šarca nič novega. Pred odhodom med poslance pa zagotavljanje novih službic za prijatelje.

Vlada v sum storitve zlorabe uradnega položaja

S tem se danes ukvarja ekipa Marjana Šarca. Z zaposlovanjem svojih. Pa čeprav ta vlada opravlja le tekoče posle pridno zaposlujejo ljudi za nedoločen čas. A pri zadevi, ki jo razkriva Požareport gre za veliko več. To je kaznivo dejanje zlorabe uradnoga položaja. Za kaj takega se gre v normalni državi sedet za par let v zapor.

In za kaj se gre?  Kar na dopisni seji, je šarčeva vlada z novim državnim podjetjem KOPP d.o.o. podpisala, pozor, 10-letno???!!! pogodbo za opravljanje pomorske pilotaže, in to s podjetjem, ki je – brez zaposlenih?! Podjetje KOPP d.o.o. pa hkrati, po javno dostopnih podaktih, že razpisuje prosta delovna mesta, ne da bi pri tem sploh vedeli, kakšne plače naj bi imeli njihovi piloti. Pri tem, kot piše požareport, naj bi za zasebne interese Alenke Bratušek, ki naj bi državno podjetje KOPP prestrelila s svojimi podizvajalci ter navitimi cenami; saj bomo na koncu itak vse plačali davkoplačevalci.

Bratuškova, Cerar in Šarec ne počivajo in pridno… kadrurejo. Zato pa čimprej potrebujemo novo operativno vlado.

MG


VREME

Maribor
oblačno
78%
1.5km/h
100%
24°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.