Je Erika v Tarči poslušala navodila od drugih?

erika
zajem slika (RTV)

Na četrtkovo Tarčo so bili vsi zgroženi. Kot bi bilo vse zrežirano z direktorjem Veselinovičem, argumente Urbanije in Simonitija pa večkrat sploh niso upoštevali.

Navodila v ušesu Erike Žnidaršič?

Urbanija je večkrat ponovil o nepravilnosti pogodbe(da so pogodbo vedno dobili v minusu, kljub pozneje dodatkom, ki so ga dali), Erika Žnidaršič pa ga je med razlaganjem neprestano prekinjala. Na to jo je opozoril tudi Simoniti, ki ji je dejal naj ga prekine, ko konča stavek in ne v sredi povedi.

Ob tem se je na Twitterju pojavil zapis, kolikokrat je Erika posegla v besede gostov: Simoniti 18 Veselinovič 1 Urbanija 22 Milosavljevič 1.

Kot je že objava sama omenila, kako so vedeli o čem bo Milosavljevič govoril, da so imeli pripravljene slike? Vse skupaj je bilo zrežirano samo, da bi očrnili Simonitija in Urbanijo!  Ob tem je Jože Tanko na Twitterju objavil:

Tarča, ki je nekoč bila debata argumentov se sedaj kaže, da je le glas levičarjev. Voditeljica je hotela vsak odgovor na zastavljeno vprašanje, ki ga je ona podala in je odgovor tudi dobila. Ko pa je Uroš Urbanija postavil vprašanje njej in Veselinoviču pa odgovora nanj ni dobil. Piše portal dramadanes.ml

To je naša “neodvisna” televizija

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
90%
1km/h
45%
12°C
15°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.