Je konec “ljubezni” med Arsenovičem in Krabonjo?

slika: maribor24

Še pred nekaj meseci je znani humanitarec Boris Krabonja javno podpiral Arsenoviča za župana, zdaj pa je te “ljubezni” očitno konec?

Spomnimo:

Na enem izmed predvolilnih soočenj, je bil Boris Krabonja eden izmed tistih, ki so v Arsenoviča polagali velike upe. Takrat je Krabonja dejal, da je Arsenovič nekdo, ki ima za seboj kilometrine športa in zna sprejemat poraze. Povedal je tudi, da si želi, da čez štiri leta (torej ob koncu mandata Saše Arsenoviča) Upornika  ne bo več in zato se je odločil, da bo Arsenoviča podprl.

Krabonja spodbodel Arsenoviča kar preko Facebooka

Očitno pa je “ljubezni” med županom Arsenovičem in Borisem Krabonjo konec. Na družbenem omrežju Facebook, naj bi Boris Krabonja namreč napisal sledeče sporočilo: me zelo iskreno zanima, kdaj se bodo župan in mariborski svetniki spomnili, da imajo v svojem mestu Upornika, ki vam rešuje socialni kolabs, ne glede na to, da se v Podalpski “vukojebini” cedita med in mleko?

Očitno se med in mleko cedita le na občini. Čeprav bolj pozno, a vseeno bolje pozno, kot nikoli je do tega spoznanja prišel tudi Boris Krabonja.

Krabonji pa skupaj z humanitarci Upornika želimo, da bi iz stisk rešili čimveč ljudi!

Vir in video: Facebook

SIFA

 

 

 

VREME

Maribor
oblačno
63%
2km/h
89%
29°C
31°
27°
28°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.