Je portal 24ur, objavil še eno eklatantno “glupo” laž?

Je portal 24ur, objavil še eno eklatantno laž proti SDS?

Neverjetno, a resnično. Spletni portal 24ur je poročal, da naj bi poslanka Slovenske demokratske stranke trčila v avto poslanke LMŠ in pobegnila s kraje nesreče.

ŠE ENA LAŽ PORTALA 24UR?

Zgodba oziroma NOVA popova “umazana” pravljica seveda ne pije vode. Poslanka, gre za Eleno Zavadlav Ušaj, naj bi 15. oktobra letos, sicer res oplazila in opraskala parkirano vozilo mariborske poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik, a je dogodek prijavila policiji

in se zanj tudi opravičila. Gre torej za zlonamerno zavajanje spletnega portala medija, ki je pred dnevi sprožil afero “glupi davki”, s katero so poskušali očrniti ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka, a se je pozneje ugotovilo, da je glup le tisti, ki je neumno afero zakuhal, saj je posnetek pogovora med njim in Bojanom Petanom lepljenka?

Poslanski kolegici Lidiji Divjak Mirnik se je Elana Zavadlav Ušaj v telefonskem pogovoru tudi opravičila za nesrečo, Lidija pa je opravičilo sprejela. Zavadlav Ušajeva pa JE nezgodo tudi prijavila policiji in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov,” so pojasnili v službi za odnose z javnostmi največje parlamentarne stranke.

Od “glupe” afere z “glupo” lepljenko, do nove “glupe” laži? In kdo je pravzaprav tu “glup”?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.