Je to “zlizanost! Jenulla s policijo in levimi mediji?

Rumeni jopiči

Zlizanost leve politike, levih razgrajačev ter levih novinarjev in slovenske policije. Tako bi lahko dejali ob pogledu na spodnji dva sliki.

Jaša z navodili policiji in novinarki?

Ugrabili so nam državo. Žalijo, psujejo, grozijo in ne briga jih nič drugega, kot samo oblast. To je leva “tolpa” ki si na vsak način prizadeva, da nam vlada ulica, če že ne ulica pa vsaj kakšna poslušna leva politična moč. In potem bo vse kot si levaki zamišljajo. Lenuhi in brezdelneži bodo preko raznih nevladnikov dobivali denarce, levaki si bodo polnili žepe, nastradal pa bo pošten Slovenec.

In ko smo že pri tem. Zlizanost leve kul opozicije z petkovimi razgrajači, nedovoljenimi protesti, policijo in levimi mediji  ni naključna? Tako kot tudi ti dve sliki ne:

Še kdo opazi kakšno podobnost?

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
4km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.