Je voditeljica Tarče, Erika Žnidaršič res v suspenzu?

tarči, tarča - Erika Žnidaršič
slika: zajem zaslona

Oddaja Tarča na RTV, ki je skupaj z voditeljico Eriko Žnidaršič postala bruhalnik laži in nesmislov, je vse bolj levo naravnana. Vse bolj brutalna in ne izbira sredstev, s katerimi se spravijo na človeka.

Oddajo bi morali že zdavnaj ukiniti. Afere, laži, spletke, prikaz lažnih dejstev ne sodijo na nacionalno televizijo. Še posebej, pa se je tarča zamerila ljudem v četrtkovi oddaji, ko je gostila Franca Kanglerja. “Kanglerja so poniževali s prispevki osebno, s sliko, norčevali in mu nadeli klobuk, z glasovi prisluhov, štajerščino itd. Podlo do amena,” je bilo slišati od ljudi.

Se je pa po zadnji oddaji Tarča oglasil Vane Gošnik in zapisal “Generalni direktor RTV in v. d. direktorja TV javnost še nista seznanila, da je Erika v suspenzu in da poteka postopek prekinitve delovnega razmerja iz krivdnih razlogov.Vane Gošnik,  je nedavno, na predlog SNS, postal član programskega sveta RTV Slovenija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.