Jelinčič predlaga na mesto kmetijskega ministrstva Aleksandro Pivec!

Aleksandra Pivec
Aleksandra Pivec

DESUS je včeraj zapustila vlado Janeza Janše. Kljub temu koalicija ni ogrožena, saj ima koalicija brez stranke SNS 47 glasov. Skupaj z njo pa kar 50.

Zmago Jelinčič predlaga na ministrstvu za kmetijstvo Aleksandro Pivec

Zagotovo pa je današnje presenečenje, odstop ministra za zdravje Tomaža Gantarja in to v času, ko se Slovenija spopada z najhujšo zdravstveno krizo v zgodovini. V kolikor bo iz vlade odstopil tudi kmetijski minister iz stranke DESUS Joža Podgoršek, bo tudi tega potrebno nadomestiti.

[color-box color=”blue”] Zmago Jelinčič predlaga, da v kolikor bo minister za kmetijstvo dr. Jože Podgoršek ravno tako odšel, Slovenska nacionalna stranka predlaga, da se na mesto ministrice za kmetijstvo vrne dr. Aleksandra Pivec, ki se je izredno dobro izkazala na tej poziciji.[/color-box]

DESUS je očino pozabljena zgodba in to je le slaba novica za upokojence. Za kmetijstvo, če se vrne Aleksandra Pivec pa bi bila to odlična novica!

PM

 

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.