Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Jezni odzivi na zapis Alema Maksutija glede Primoža Rogliča!

alem maksuti
slika: Družbeno omrežje

Ljubljenec osrednjih medijev in analitik, ki pride prav takrat, ko je potrebno popljuvati Janeza Janšo, Alem Maksuti se je spravil na našega največjega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča.

ODZIVI NA ZAPIS ALEMA MAKSUTIJA, GLEDE PRIMOŽA ROGLIČA

Kot smo že zapisali, se je Alem Maksuti ostro odzval nad lepo gesto, ki jo je v teh težkih časih naredil za delavce v covid oddelkih ljubljanskega UKC Primož Roglič, podaril jim je namreč (svoje)rumene majice. A to je očitno zmotilo, proti Janši nastrojenega analitika, Maksutija.

https://twitter.com/MaksutiAlem/status/1332383258093490177


So se pa nad to objavo oglasili mnogi Maksutijevi sledilci. Nekaj odzivov objavljamo tudi mi:(zapisi na družbenih omrežjih niso lektorirani in ne izražajo vedno mnenja uredništva našega portala)

No, je pa Alem Maksuti, tako preudaren mož, da je tudi naš medij blokiral na svojem twitter profilu, češ, le kako si drznemo o njem tako pisati?

Hvala za blokado, Alem. Naš twitter profil bo sedaj zagotovo čistejši!

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
53%
2.1km/h
0%
15°C
17°
13°
14°
Sat
8°
Sun
4°
Mon
5°
Tue
-1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.