Jože Možina: “Vse, kar sem povedal (v oddaji Utrip) drži!”

Možina
Jože Možina
Jože Možina, ,zajem slike, Nova24TV

Neverjetni pritisk levega političnega pola, še posebej Socialnih demokratov na novinarja dr. Jožeta Možino, je nedopustno ravnanje. 

Jože Možina: “Vse, kar sem povedal drži!”

“Kot slišim, se na vodstvo hiše zganjajo veliki pritiski tistih, ki so verjetno vseskozi do sedaj mislili in ravnali, kot da je ta hiša njihova in ne javna. Lasti si jo določena politična opcija. Ne morem tega drugače razumeti,” je v oddaji Tema dneva glede današnjega zagovora povedal voditelj in novinar RTVS dr. Jože Možina in dodal, da pričakuje odločno podporo vodstva. “Videli pa bomo, kaj se bo zgodilo,” je še dejal.

Spomnimo, na predvajano oddajo so se ostro odzvali nekateri politiki, še posebej predsednica stranke SD Tanja Fajon, ki je zapisala: “Javni servis = vladni servis RTV Slovenija. Sramota! Možina in ekipa. Ni opravičila za uredniško politiko, ki ni deluje več v javnem interesu. Piše portal Nova24TV.

Po Možinovih besedah je frapantno, ker so na RTV-ju različne oddaje, kjer se govori in komentira vse mogoče. “Po nekaj letih pa se zgodi prvič, da nekdo vidi stvari malo drugače. To, kar mene šokira, je, da del politike, celo Tanja Fajon kot predsednica Socialnih demokratov, evropska poslanka in promotorka svobode in mišljenja, tega ne more razumeti in sprejeti. Kot tudi ne skrajna manjšina na RTV Slovenija.”

In za konec še nekaj o Bandelliju!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.