Kaj je prijatelj zapisal Mimi Zajc, ki je histerično žalila na predsednika vlade?

mimi
slika: zajem ekrana

Zaprepadeni so včeraj številni Slovenci gledali posnetek histerije Bidarjevih levičarskih “zdraharjev” pred parlamentom. Med njimi pa je najbolj izstopala Mimi Zajc, ki je histerično blatila tako ministra za obrambo Mateja Tonina, kot predsednika vlade Janeza Janše.

Mimi odrekajo podporo tudi prijatelji

Res neverjetno blatenje in histerično “dretje” levičarske aktivistke Mimi Zajc, je včeraj doseglo višek vseh neumnosti, kar jih premorejo t.i. Bidarjevi “Covid idioti”. Za neumnosti, ki jih je izrekla omenjana Mimi, naj bi po naših podatkih že bila sprožena kazenska ovadba zaradi blatenja in ščuvanja k nasilju.

Je pa Mimi odrekel podporo in to javno, tudi njen prijatelj Jože Pogačar in tako zapisal tudi javno pismo: “Z vašim govorom pred parlamentom, ko ste predsednika vlage RS Janeza Janšo s kričečim glasom nazvali “žival nagravžna”, ste prestopili vse meje normalnega komuniciranja. Tako nizkotno, kot se vi, ne govori nihče, ki je kolikor toliko na kulturni ravni. Sramujte se svojih besed, ki so tako primitivne, da bolj ne morejo biti. Ni treba, da vam je Janša všeč in tudi ne, da se strinjate s prizadevanjem vlade glede cepljenja, ne bi pa smeli tako živalsko kričati na predsednika vlade. S tem delate sramoto sebi, svoji družini, prijateljem, če jih sploh še imate in vam ljubemu levemu političnemu polu. Pa da ne bo pomote. Ne moti me, če je kdo levičar, saj ima za tako odločitev svoje razloge. Toda ne moti me le, če se da z njim normalno pogovarjati na kulturnem nivoju. Tudi med mojimi FB prijatelji je nekaj takih. V marsičem se ne strinjamo, nikoli pa ne pride med nami do podobnih napetosti, kot jih vnašate v naš prostor vi. Zato, Mimi Zajc, vi ne morete biti več moja FB prijateljica in sem vas s tega spiska že izbrisal,” je zapisal Jože Pogačar.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.