Kaj je včeraj podžgalo gasilce, da so nagnali ministrico za javno upravo s shoda?

zajem slike

Tudi Golobova vlada, ki jo levi mediji še vedno kujejo v nebo je doživela kako je, ko lažeš in . Poklicni gasilci so pred ministrstvom za javno upravo povedali svoje in nagnali ministrico, ki je prišla na shod.

Predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc zavrača navedbe, da so proti ministrici Sanji Ajanović Hovnik in ministru Marjanu Šarcu leteli predmeti. Očitno sta oba ministra svojim naklonjenim novinarčkom potožila kako hudo je bilo poslušati očitke o svoji nesposobnosti. 

Ministrica na shod ni bila povabljena in je sama želela govoriti, je niso skušali utišati. je za 24ur zvečer dejal predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc “Jaz sem ji povedal, da sredi shoda ne more dobiti besede, da danes govorijo gasilci, da pa bo besedo dobila na koncu. Vendar kar je povedala, je pri fantih spodbudilo še več nezadovoljstva,” na očitke ministrice odgovarja predsednik sindikata poklicnih gasilcev. Saj je očitek da ne bo nihče od gasilcev ne bo pod minimalno plačo gasilce pognalo v zrak. Saj si zaslužijo veliko več, kot minimalno plačo.

Tudi v oddaji24ur zvečer je predsednik sindikata poklicnih gasilcev David Švarc, ministrici  Sanji Ajanović Hovnik povedal svoje!

vir/video: 24ur zvečer

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.