Kaj nas čaka v letu 2021? Napovedujejo tudi rušilni potres?

ASTROLOGIJA

Po napornem letu nam 2021 prinaša nekaj olajšanja, a energija uporniškega vodnarja prinaša tudi leto številnih pretresov, ko nič več ne bo, kot je bilo, pravijo astrologi.

Kaj nas čaka v letu 2021?

Pred nami je leto preloma, ko nič ne bo več, kot je bilo. Svet, kakršnega poznamo, bo umiral. 2021 je leto Saturna, s tem pa učenja in razreševanja karme, čas za uresničenje revolucionarnih zamisli. Soočali se bomo z izzivi, ki smo jih sprejeli v 2012, letu transformacije. Cilj vsakega izmed nas bo postaviti nove temelje, prihaja čas odkrivanja novih strasti in vznemirljivih dogodivščin, pišejo Slovenske novice.

Astrologinja Mihaela Malečkar je za Mično razkrila, da bo zima zelo naporna, tako januar kot februar. Vrh največjih zdravstvenih pa tudi družbenih težav se kaže na samem koncu januarja. Razdvojenost, napetosti in bitka med drugačnimi pogledi ter želja rušenja sistema ali določene politike bo v februarju še močnejša in se bo proti koncu meseca pomirila. »Poletje in jesen sta v osnovi videti dokaj mirna, trezna in usmerjena k razvoju. Le od druge polovice novembra in v decembru se lahko ponovno pojavijo zdravstvene težave, na en način ranljivost ljudstva, toda v ničemer primerljivo z letošnjo sliko in s tistim, kar nas čaka konec januarja naslednje leto.

Bo leto 2021 še slabše, kot 2020?

Napoved jasnovidca Danila Furlana, ki je v preteklosti poskrbel za več odmevnih točnih napovedi, ni nič kaj dobra, pišejo Slovenske novice. Pravi da bo po slabem letu 2020 leto 2021 celo še slabše: to bo leto nemirov, stavk, izgub premoženja zaradi nastale situacije, zgodilo se bo več umorov, prav tako bo več drugega kriminala. Brezposelnost se bo močno povečala, situacija bo težko obvladljiva, ljudje bodo še bolj nejevoljni. Prizadel nas bo tudi močnejši potres, ki bo rušil zgradbe, pravi in dodaja, da se bomo lahko veselili edino uspehov naših športnikov. Dodaja tudi, da bomo korono izkoreninili šele v desetih do dvanajstih letih.

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.