slika: SDS

Zmagujoča stranka je že vnaprej znana,  pravi astrolog Stane Padežnik, ki je napovedal tudi krizo Šarčeve vlade v začetku tega leta.

Kaj pravijo zvezde?

Prišlo naj do predčasnih volitev, kjer naj bi ponovno, bolj prepričljivo zmagala stranka SDS, pravi astorlog Stane Padežnik “Vpliv Jupitra na Janšo že zdaj izredno ugoden, še bolj pa bo aprila,” pravi astrolog. Se pa utegne sovražna ali bolje odklonilna retorika proti Janši ponovno zaostriti, če bo kdo odpiral ideološke teme in mu pritiskal na žulje. Širše razsežnosti za ideološki spopad z Janšo lahko pričakujemo med 13. majem in sredino junija, pravi Padežnik.

Janša bi se lahko po volitvah žrtvoval za skupno dobro in za tako imenovano »drugo republiko«, njemu bi pa vsekakor ostala prvenstvena vloga povezovanja. Tako bi se tudi lažje sestavila širša koalicija že po SDS-ovsvki stari paroli 50 plus. Astrolog vidi celo možnost, da bi se koaliciji pridružil DeSUS in še kdo, ki je bil doslej odločno proti sodelovanju s tokrat zmernejšo »desnico«.

Bo pa v tistem času razporeditev planetov tista, ki bo zadnjem vzorcu Marjana Šarca preprečila, da bi manjše strančice, ki na volitvah nebi uspele, lahko spet vladale.

vir: portal Časnik

MG