Kaj se je pri “napadu” na Niko Kovač res zgodilo? Izpoved domnevnega napadalca!

Nika Kovač, slika tweeter

Uboga Nikica. Spet naj bi jo nekdo napadel. Seveda po besedah gospoda, ki naj bi stal za vsem tem, to ne drži. Kovačeva je očitno potrebovala nov odmerek drame in pozornosti, žal pa se je v njenem “doseganju cilja” znašel povsem nedolžen človek, ki ji je na javnem mestu namenil nekaj besed. Piše portal Nova24TV.

Direktorica Inštituta 8. marec je ponovno izkoristila priložnost, da sebe postavi v vlogo žrtve, nedolžnega človeka pa v vlogo “napadalca”.  To je le karta, na katero Nika Kovač igra že od svojega prihoda v javno sfero. levi mediji pa zgodbo pograbijo in jo objavijo tako, kot bi Niki nekdo stregel po življenju. Pri tem so kar tekmovali, kdo bo napisal najbolj jokajočo zgodbo o človeku, ki naj bi “napadel” Niko Kovač. 

No o napadu ne moremo govoriti, saj ni bilo nobenega fizičnega kontakta. Definicijo besede “napad” nekateri levi mediji očitno še niso vzeli. Tu je izpoved domnevnega “napadalca”:

Danes okoli 10h zjutraj sem sedel v kavarni. Nika Kovač je prišla iz frizerskega salona. Pozdravil sem jo. Nazaj je nekaj komaj zamomljala – med milim in mlačnim delnim pozdravom. Takoj za tem sem ji izrekel, da “upam, da ne mislite, da sem vas vesel,” je povedal Žiga, ki nudi pomoč slepim, ko to potrebujejo. In tudi v tem konkretnem času je poleg njega sedela slepa oseba, ki lahko okoliščine potrdi. Po njegovih besedah se je Nika Kovač konkretno odmaknila, njeno gesto pa je Žiga opisal kot “gesto, podobno nekim omejenim ljudem, ki jih preganja kakšna navidezna prikazen. Ker na meni ni bilo nič strašnega. Tudi iz mene ni delovalo nič strašnega. Takšen panični odmik je bil zato pretiran”. 

Moje mnenje je, da se je sama pri sebi naučila, da bo tako pretirano delovala v takšnem primeru. Ker sem primer poznal in zakona nisem kršil – Nika Kovač je pač javna osebnost, torej jo na ulici lahko tudi ogovorim – temu nisem dajal pozornosti,” je v zapisu nadaljeval Žiga, ki se je odločil, da svojo plat zgodbe pove, potem ko je zagledal članek na 24ur, ki je (logično) podprl njeno zgodbo “žrtve” , ki pa jo je tudi sam opisal kot populistično, pretirano v slogu “kraljica drame” in prirejeno za ciljno publiko 24ur.com. “Vse, kar sem napisal, je resnica. Slep človek poleg mene tudi ne bo nikoli lagal. Življenje je njemu in meni preveč blizu, da bi to počel on ali jaz,” je zaključil Žiga.

Nikica danes očitno ne bo imela povezane roke. Mogoče pa bi si mogla povezati glavo? Ob vseh besedah, ki jih je slišala na svoj račun, ji to lahko udari na možgane?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.