Kaj se sedaj dogaja z obnovljeno hišo iz delovne akcije?

zajem slike, delova akcija, POP TV

Pred mesecem dni smo na našem portalu prvi razkrili, da se hiša v Košakih pri Mariboru, katera je bila obnovljena s pomočjo TV oddaje Delovna akcija, prodaja.


Potem, ko je javnost izvedela, da Polona, kateri je v bistvu Delovna akcija obnovila hiša sploh ni lastnica nepremičnine, temveč je le najemnica, se po slabem mesecu s prenovljeno hišico na Šentiljski cesti v Mariboru ni prav nič spremenilo. Hiša še vedno čaka kupca.


Preberite tudi:

Delovna akcija jim je letos obnovila hišo, sedaj pa jo prodajajo.


»Hiše še vedno nismo prodali. Bilo je veliko zanimanja in veliko ogledov, a zdi se, da ljudje hodijo bolj ‘firbcat’. Hiša je zanimiva, ker je bila po televiziji,«  je za portal Slovenske novice dejala ena od lastnic, ki se je po najemni kalvariji s Polono določila hišo prodati. Povedala je, da z bivšo najemnico Polono niso nič rešili in da z njo nimajo več stikov niti si jih ne želijo. Čeprav je Polona še do konca zatrjevala, da je denar za nakup hišice nakazala prek platforme mBills in da se je denar nekje »izgubil«, pa lastniki denarja za nakup hiše, še do danes niso dobili.

Lastniki naj bi se sedaj z “žegnom”  S Pop TV-ja, dogovorili, da jo lahko prodajo takšno, kot je, da nimajo do njih nobenih obveznosti in ne oni do lastnikov. Očitno je lastnikom s tem res padla sekira v med, saj je bila hiša prej zares v slabem stanju. 

VREME

Maribor
delno oblačno
48%
7.2km/h
40%
25°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.