Kaj žaljivega bi lahko rekel trener Darko Milanič sodniku, da ga je izključil iz igre! Maribor zatrjuje NIČ!

V N.K. Maribor zatrjujejo, da Darko Milanič nikomur ni izrekel ničesar, kar bi lahko označili kot žaljivko!

Nezaslišana kazen sodnika?

Serija neporaženosti mariborskega prvoligaša, ki traja že od 27. oktobra lani, se je nadaljevala tudi po razburljivi tekmi v Kranju. A tam je bil izključen Darko Milanič, ki po presoji organov NZS tudi ni mogel sodelovati pri običajnih medijskih obveznostih.

Serija neporaženosti, ki traja že od 27. oktobra lani, se je nadaljevala tudi po razburljivi tekmi v Kranju. Ker je bil neupravičeno izključen Darko Milanič in po presoji organov NZS ni mogel sodelovati pri običajnih medijskih obveznostih, prva analiza dvoboja s Triglavom s pomočnikom trenerja. Darko Milanič nikomur ni izrekel ničesar, kar bi lahko označili kot žaljivko, so prepričani v klubu. »Edine trenerjeve besede po nedosojeni enajstmetrovki so bile ‘nič mu ni rekel’, ko je sodnik opozoril športnega direktorja in na podlagi tega je sledila izključitev!? Kakršnakoli drugačna utemeljitev sporne situacije s strani uradnih oseb bo v tem primeru čista laž, zato posredujemo klubsko izjavo takoj po končani tekmi,« sporočajo iz NK Maribor.

»Tega ne bi komentiral. Lahko pa povem, ker sem bil blizu, da Darko Milanič ni rekel nič takšnega, da bi si zaslužil izključitev. Čeprav je nogomet igra čustev in kdaj pride do kakšnega odziva, v tem primeru ni bilo izrečenega nič takšnega, kar bi bilo vredno omembe, kaj šele odstranitve s klopi. Vsi dobro poznamo našega trenerja in vemo, da ne povzroča takšnih situacij,« je pojasnil Saša Gajser.

Kaj se je v bistvu dogajalo? Oglejte si skrajšan posnetek tekme?

video: NK Maribor

SIFA