Kako danes služi denar Golobova “sodnica” Urška Klakočar Zupančič?

Robert Golob
Robert Golob, desno Urška Klakočar Zupančič, Slika STA

Nekdanja sodnica in podpredsednica Golobove stranke Urška Klakočar Zupančič, ki je, še kot sodnica blatila predsednika vlade, služi na zelo čuden način. Razkriva Požareport.

Tako pa služi Urška Klakočar Zupančič?

Golobova desna roka Urška Klakočar Zupančič naj bi bila v spornem in skoraj zagotovo tudi nezakonitem poslovanju neznanega podjetja Ipsilaw, pravno in poslovno svetovanje, d. o. o., registriranega na naslovu Cesta v Kleče 16, Ljubljana. Gre za zasebno družbo, ki sta jo 20. avgusta 2021 ustanovili Maja Jensterle* in Zupančičeva, pri čemer sta obe družbenici postali polovični lastnici in direktorici.


Iz javno dostopnih podatkov, objavljeni na Ajpesu, razvidno, da je njuno podjetje registrirano za izdajanje knjig in časopisov, drugo založništvo, drugo informiranje, druge pravne dejavnosti, drugo podjetniško in poslovno svetovanje, drugje razvrščeno izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje, pomožne dejavnosti za izobraževanje, umetniško uprizarjanje, spremljajoče dejavnosti za umetniško uprizarjanje, umetniško ustvarjanje, medtem ko je glavna dejavnost te družbe, razvidno iz 2. člena statuta podjetja, objavljenega na Ajpesu, tako imenovana “druge pravne dejavnosti”

A glej ga zlomka. Pod krinko “druge pravne dejavnosti” Maja Jensterle in Urška Klakočar Zupančič naj bi opravljali dejavnost odvetništva, ki pa ni to, za kar sta registrirali svoje podjetje. Namreč: Jensterletova in Klakočar Zupančičeva dejansko ponujata odplačno zastopanje na sodiščih, odplačno sestavljanje pisnih vlog v postopkih na sodiščih ter odplačno zastopanje na narokih?

Ipsilaw

slika. POŽAREPORT

slika: POŽAREPORT

Vir. požareport

VREME

Maribor
oblačno
93%
3.6km/h
100%
19°C
20°
18°
18°
Sat
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.