anica bidar
posnetek zaslona, Anica Bidar

Neumnostim Anice Bidar, nekakšni Covid nasprotnici ni videti ne konca ne kraja. Najbolj žalostno pri vsem pa je, da njenim nebulozam nasede kar nekaj ljudi.

Kako se je najstnik Nejc nalil čistega vina Anici Bidar

Covid je prevara, voditelji sveta so se zmenili za krizo in podobne neumnosti lahko slišimo iz ust Anice Bidar, sicer znane aktivistke, ki zagovarja slovenijo brez mask. Da se je od Anice Bidar treba distancirati, pove tudi podatek, da ona ne verjame v obstoj virusa, pa tudi maske ne nosi. Torej lahko potencialno trosi in širi virus med ljudmi. Zato ni priporočljivo, da ste v njeni bližini.

Bidarjeva, ki je v bistvu bolj močna pri ustih, kot kje drugje, v javnosti nastopa predvsem kot nasprotnica nošenja mask, testiranj, cepljenj in vladnih ukrepov za preprečitev epidemije. “Zaradi nošenja mask so predvsem kronični bolniki zbolevali zaradi bakterijskih okužb, ogromno je bilo bakterijskih pljučnic, katere so vse po vrsti pripisovali covidu, seveda stroka ne sme o tem poročati, ker so dobili ukaz politike, da se vse smatra za covid,”pravi Bidarjeva.

Kaj si o Anici Bidar misli najstnik Nejc, pa si oglejte v spodnjem prispevku.

Se je pa na Aničine neumnosti že pred nekaj časa odzval tudi predsednik vlade Janez Janša: “Namesto da delate reklamo zanikovalcem virusa in tako pomagate širiti epidemijo, gospo Bidar raje peljite na intenzivni oddelek ene od slovenskih bolnišnic in ji pokažite sliko požganih pljuč,” je takrat zapisal.

PM