Kako naj bi si famozna Izolanka Breda Pečan, članica SD, izplačevala potne stroške?

pecan

Dolgoletna vladarica Izole in vplivna članica SD Breda Pečan, naj bi leta 2016 po svoje prikazovala potne stroške, čeprav ni bila več podžupanja, ampak le še občinska svetnica?

V Izoli levičarji pač lahko?

Levičarji pač lahko spijo v dragih hotelih, se mastijo po kmečkih turizmih, spijo v predsedniških apartmajih, se vozijo v dragih avtomobilih, se hodijo nastavljat kameram v Turčijo za naš denar itd. No nekateri pa očitnomislijo, da so večno lahko župani?

Famozna Izolanka, ki je očitno mislila večno ostati tudi županja naj bi si dne 13. aprila 2016, kot nepoklicna podžupanja v mandatu župana Igorja Kolenca izplačevala potne stroške. Ampak pozor. Pečanova naj sploh ne bi nepoklicna podžupanja, ampak zgolj občinska svetnica.

 

Na potnem nalogu (spodaj na sliki) pa je zapisan nalog za službeno potovanje, v katerem je župan Igor Kolenc starosti slovenske politične scene in dolgoletni poslanki iz vrst Socialnih demokratov Bredi Pečan odobril prevoz na občinske stroške na relaciji Izola-Brnik-Izola. Pot je bila odobrena 13. aprila 2016 ob 10.uri. Prihod domov je bil načrtovan istega dne ob 15. uri. Na dokumentu jasno piše, da je imela odobren službeni avtomobil, potne stroške pa je plačala občinska uprava pod zaznamkom “Drugi, občina Izola.”  

To je le eden od dokumentov. Vprašanje koliko jih je še!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
53%
3.1km/h
75%
12°C
12°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.