Kako so se novinarji POP TV spravili na uglednega slovenskega podjetnika? (video)

Kot piše spletni portal Časopis.si in kar smo prejeli tudi na naš elektronski naslov naj bi gospoda Borisa Goleta, podjetnika in kreatorja številnih portalov, ter enega boljših SEO programerjev blatili na POP TV in Kanalu A.

Kako so se na POP TV in Kanalu A spravili na uglednega slovenskega podjetnika?

Kot piše Časopis.si so na Kanalu A v svojih reportažah B.G. hoteli prikazati, kot izsiljevalca, kot goljufa. Ko je pozval z opominom neplačnike naročenih storitev, da plačajo zapadle račune. Kot medijska družba se Gole sprašuje, na podlagi katerega zakona je kaznivo, ko nekoga pozivaš, da ti plača zapadle dolgove. V spodnje reportaže so vključene (zanimivo) tudi lažne priče.

Prispevek na kanalu A:

Razlog v medijskem linču naj bi se skrival tukaj. Email, ki ga je Gole pošiljal strankam, kjer je zapisal, da njegov časopis, kotira v Googlu bolje, kot POP TV. Na POP TV-ju so si to celo podrčrtali. Pri snemanju pa so bili baje nepozorni in posneli dokazilo, da naj bi šlo ze za načrtni medijski linč.

Po pritožbi, katero je sprožil Gole na novinarsko sodišče, naj bi sledilo maščevanje Pro plusa, podjetja ki obvladuje POP TV in Kanal A. Znova naj bi potekal napad z lažmi, znova zavajanje javnosti? Kako je POP TV vedel, da se je pritožil? A ni to čudno, da je vsak njegov portal nateg? Je bil B.G. “linčan” samo zato, ker je pošiljal strankam, podatke, da njegov časopis, kotira v Googlu bolje, kot POP TV?

Oglejte si spodnje zanimive posnetek laži in sprenevedanja resnice, laži in potvarjanja dejstev:

In še namig: “Neodvisni” novinarji POP TV-ja in Kanala A, gospod ni član stranke SDS, zato ga lahko pustite pri miru!

 

MG
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.