Kakšno vlogo je imela Golobova ljubica, da je odšla na Koroško si ogledovat stanje?

Zajem slike, Top news

Kakšno vlogo ima ljubica še vedno poročenega predsednika vlade Roberta Goloba, da gre na Koroško preverjet stanje po poplavah?

V kakšni vlogi, se je Tina Gaber, ljubica predsednika vlade Goloba, mudila Črni na Koroškem? Tam naj bi se celo sestala z direktorico CUDV Črna na Koroškem Daljo Pečovnik ter se srečala s tamkajšnjimi uporabniki. Se seznanila z delovanjem doma, nameščanjem uporabnikov v manjše bivalne skupnosti, s čimer svoje storitve približati potrebam uporabnikov. Gabrova se je mudila tudi na Prevaljah, kjer  jo je v Domu starejših Na Fari  sprejela direktorica Helena Bezjak Burjak. 


Seveda obiskovanje domov za starejše nima s poplavami kakšne velike veze, zato je Gabrovi pri obisku Koroške verjetno šlo le za lastno reklamo, kot kaj drugega. V bistvu ona, kot le ljubica predsednika vlade, ne more predstavljati na Koroškem niti Slovenije, niti vlade niti kaj drugega. Zakaj torej obisk, ve le ona sama.

Bi bilo pa dobro vedeti, ali bomo tudi to pot na Koroško plačevali davkoplačevalci?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.