Kam je iz slike, katero je objavila Alenka Bratušek, izginil Počivalšek?

Kam je iz slike, katero je objavila Alenka Bratušek, izginil Počivalšek?

Da SAB ne prenese resnice, je je zdavnaj znano. Tudi akcija poslancev na twiterju kjer blokirajo vsakega, ki se ne strinja z njimi, je stranki v velik posmeh.


So v SAB iz slike kratko in malo izrezali Počivalška?

Tokrat so v stranki SAB šli malce predaleč. Predsednica SMC Alenka Bratušek je danes (ob 12:28 uri) na socialnem omrežju twitter objavila čivk v katerem je napisala, da so se danes ob robu konference EU-Zahodni Balkan srečali tudi predsedniki vlad in strank skupine ALDE. Pri čemer je pod čivkom objavila štiri slike s tega srečanja. A glej ga zlomka. Na njeni sliki ni bilo videti ministra Zdravka Počivalška. Piše Demokracija.

To dokazuje tudi tvit, ki ga je tri ure pred tem objavila skupina ALDE, kjer pa je na desni strani skupinske slike dobro viden tudi Počivalšek. Se prav, da ga je Bratuškova namerno odrezala, saj jo moti, da je kot član sedanje uspešne vladajoče koalicije tudi član skupine ALDE.

Metode Stalina?

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
1.5km/h
40%
28°C
28°
27°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.