Kandidatki SDS za županjo Destrnika neznanci poškodovali avto

V noči s ponedeljka na torek so pred domom destrniške županske kandidatke Vlaste Tetičkovič Toplak nasproti tamkajšnjega gasilskega doma, poškodovali njen osebni avto. Tetičkovič Toplakova kandidira s podporo SLS in SDS in ima svojo listo Drugačni in povezani.

Kandidatka je bo dogodku pretresena: “Spat smo se odpravili okoli 23. ure in mož Martin Tetičkovič je, ko se je nekaj po peti uri zjutraj odpravljal v službo, na avtu opazil poškodovano vetrobransko steklo, ob njem večji kamen ter na pokrovu motorja z mojega volilnega letaka iztrgano družinsko sliko, na katero so narisali križ in naredili luknje v glavah mene in soproga.”

 

Njen mož je takoj poklical policijo, ki je zbrala dokaze in naredila zapisnik, kandidatka pa se je odločila, da poda prijavo zoper neznanega storilca. “Najbolj me je prizadelo, da se je nekdo znesel nad našo družinsko sliko, še posebno zaradi najinih treh otrok. “Počutim se grozno. Vandalizem in agresivno obnašanje nikakor ne sodita niti v predvolilni čas niti v normalno življenje. Zelo ju obsojam in menim, da zanju ni opravičila. Verjamem, da bo policija ukrepala in bo storilca našla,” je za Večer povedala Tetičkovič Toplakova.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.9km/h
100%
1°C
2°
-2°
1°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA