Kanglerja so iz Tarče spet nadlegovali. To jim je odgovoril

Franc Kangler

V lažnivi Tarči se držijo ene in iste novinarske mantre. O desnih je treba veliko govoriti, jih blatiti in jim gledati pod prste. Za leve to ni potrebno.

Očitno pa jim je v Tarči zmanjkalo argumentov za blatenje in so se ponovno lotili Franca Kaglerja, kateremu so v letih 2013 – 2014 pripisovali marsikaj. Od lopova, barabe, kriminalca in še bi lahko naštevali. V eni izmed oddaj Tarča v januarju leta 2022 so se lotili Franca Kanglerja osebno,  z aferami, ki so že zdavnaj minile. In po tem, ko je sodišče zavrglo vse ovadbe, ki jih je proti njemu sprocesirala globoka država. Takrat je Kangler povedal: “Toliko laži kot sem slišal niti komunisti po letu 1945 niso storili!”

Tokrat pa so iz Tarče ponovno klicali Franca Kanglerja.  “Pravkar me klicala novinarka Tarče in me nadlegovala, kje je moj primer odškodniske tožbe! To jih skrbi, ne skrbi pa jih, da si gospod PV Golob ob 400.000€ plače v državni firmi , da še izplacat 1.9 mio€ nagrade! A res mislite samo obračunavat z desnimi?” Se je spraševal Franc Kangler.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.